Topic Torch verwijderen (Instructie)

Help andere mensen en deel deze instructie

Topic Torch verwijderenTopic Torch door WebCake of Yontoo Layers is adware, oftewel reclame die gebundeld met gratis software tijdens het installatie proces wordt aangeboden. Deze Topic Torch (WebCake) software wordt tijdens het installatie proces van o.a. software van Cnet, SoftPedia etc door WebCake aangeboden als handige software om uw browser beleving te verbeteren met de Topic Torch (WebCake). Het is een zeer uitgebreide adware die uw browser aanzienlijk zal vertragen door allerlei reclame en diensten aan u aan te bieden. De meeste mensen krijgen  Topic Torch (WebCake) zomaar op hen computer, tenminste dat is wat men denkt. In werkelijkheid heeft u het zelf geïnstalleerd door te snel door een installatie proces te klikken. Wij raden u aan om tijdens de installatie van gratis software goed op te letten of er geen gebundelde software wordt aangeboden, zoals de Topic Torch (WebCake).

Het is bij Topic Torch ook mogelijk dat u het zelf geïnstalleerd heeft doormiddel van hen website. Wij raden het gebruik van Topic Torch, WebCake of Yontoo Layers af. Deze vorm van adware zal uw browser voorzien van popups, inline reclame of advertenties. Ook zal Topic Torch uw internet verkeer analyseren om u daarop weer relevante advertenties te tonen.

Topic Torch (WebCake) zal zich na installatie koppelen aan Internet Explorer, Google Chrome en Mozilla Firefox als extensie, ook wel een BHO, Browser Helper Object genoemd.

Topic Torch (WebCake) verwijderen

Topic Torch verwijderen

Volg de volgende stappen om Topic Torch (WebCake) volledig uit uw browser en computer te verwijderen

Stap 1 : Topic Torch (WebCake) verwijderen met AdwCleaner

Stap 2 : Topic Torch (WebCake) en overige bestanden verwijderen met Junkware Removal Tool

Topic Torch (WebCake) verwijderen met AdwCleaner

Om de Topic Torch (WebCake) te verwijderen gaan we gebruik maken van de handige software genaamd AdwCleaner en Junkware Removal Tool. Deze software is volledig gratis en zal uw favoriete browser(s) Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox volledig opschonen en alle adware, popups, toolbars e.d. verwijderen. Zowel AdwCleaner als Junkware Removal Tool werkt op alle Windows versies op 32 bit als 64 bit besturingssystemen. Er wordt in deze instructie geen gebruik gemaakt van enige vorm van betaalde software!

Download AdwCleaner

Start AdwCleaner.exe door met de rechter muisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

Topic Torch (WebCake) verwijderen

Middels AdwCleaner gaan we nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit kunt u doen door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er aan ongewenste reclame is geinstalleerd tegen uw favoriete browser. Na de scan kunt u doormiddel van het uitvinken van een gevonden item het item uitsluiten van het verwijder proces.

Topic Torch (WebCake) verwijderen

De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op enige vorm van ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijder proces kunt u de browser(s) nu gaan opschonen door op de knop Clean te drukken.

Topic Torch (WebCake) verwijderen

Hierna dient u nog een aantal keer op OK te klikken en zal de computer worden herstart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 dient u eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doet u door op CTRL + D te tikken op uw toetsenbord.

Topic Torch (WebCake) verwijderen met Junkware Removal Tool

Junkware Removal Tool is geweldige gratis software die net AdwCleaner de browser en de computer naloopt op ongewenste software. Echter kijkt Junkware Removal Tool net wat uitgebreider naar processen binnen Windows. Daarom gaan we Junkware Removal Tool inzetten om de eventuele bestanden die nog over zijn en niet gedetecteerd zijn door AdwCleaner ook zoeken en verwijderen. Als u klaar bent met het verwijder proces zal u zien dat uw computer weer werkt als vanouds.

Download Junkware Removal Tool

Start JRT.exe door met de rechter muisknop op JRT.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

Topic Torch (WebCake) verwijderen

Junkware Removal Tool zal na een klik op een toets beginnen met het maken van een backup van uw registery en maakt een windows herstelpunt om eventuele problemen later te herstellen. Om daarna te beginnen met het analyseren van uw computer en het verwijderen van ongewenste software. Tijdens dit proces kan het voorkomen dat uw bureaublad tijdelijk even verdwijnt of een nieuw venster zich opent op uw computer. Dit is geen probleem en het hoort bij het verwijder proces.

Topic Torch (WebCake) verwijderen

Na het verwijder van proces van Junkware Removal Tool zal ook deze software een tekstbestand openen met de resultaten. Deze kunt u bekijken, heeft u er vragen over dan kunt u deze vragen kwijt bij het commentaar onderaan deze site.
Geniet van een schone computer zonder Topic Torch!

Gratis hulp bij virusinfecties & het opschonen van uw computer

Mocht het probleem middels de bovenstaande instructies niet zijn verholpen dan verwijzen wij u graag door naar het computerforum van PC Web Plus, hier kunt u voor een uitgebreidere controle en voor hulp en ondersteuning terecht voor zowel het verwijderen van adware, virussen en andere malware en het geheel opschonen van uw computer.

Wij van RedmijnBrowser.NL zijn de samenwerking aangegaan met PC Web Plus om de strijd tegen malware zoals Topic Torch (WebCake) aan te gaan. RedMijnBrowser.NL en PC Web Plus zijn dan ook van mening dat een uitgebreidere controle soms noodzakelijk is, en in tegenstelling tot andere websites die gratis verwijder instructies aanbieden gaan wij voor volledigheid en raden u daarom aan om uw computer ook te laten controleren op het onderstaande computerforum waar u geheel gratis voor professionele hulp en ondersteuning terecht kunt.

Computer en Security Forum PC Web Plus

Stap 1 Gratis registreren op PC Web Plus

Stap 2 Stappenplan hulp bij virusinfecties uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van adware en andere malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Gevonden middels zoekopdracht:

torch verwijderen, wat is torch
  • Erik

    Bedankt voor jullie hulp! Geloof dat torch virus nu weg is. Thanx