Web Companion verwijderen (Instructie) – RedMijnBrowser.NL


Web Companion beveiligt de instellingen van uw browser tegen ongeautoriseerde wijzigingen en fungeert als een soort firewall tussen uw browser en schadelijke sites. Voor een betere, veiligere en snellere web-ervaring beschermt Ad-Aware Web Companion de web-browser tegen de nieuwste en recentste malware. Dat doet Ad-Aware Web Companion door malware op URL niveau te blokkeren voordat deze malware naar uw PC kan worden gedownload.
Het probleem met Web Companion ligt hem in het feit dat Web Companion samen met andere software installaties als handige applicatie wordt aangeboden. Als de gebruiker niet goed leest en software installeert zonder goed te kijken wat er mee wordt geïnstalleerd dan kan het zijn dat Web Companion als onbekend wordt beschouwd. Persoonlijk zou ik Web Companion niet snel installeren, je kunt je afvragen wat het voor zin heeft tegenwoordig. Internet web-browser’s zijn al goed beveiligd en een extra bescherming tussen de PC en de web-browser kan de PC en browser ervaring aanzienlijk vertragen.

web companion verwijderen

We snappen dan ook heel goed dat er veel gebruikers opzoek zijn naar hoe je Web Companion kunt verwijderen. Het verwijderen van Web Companion is simpel, zie ons onderstaand stappenplan om adaware Web Companion te verwijderen.

Web Companion verwijderen

Open het Windows 8 of Windows 10 configuratiescherm. Klik door op een Programma verwijderen onder Programma’s. Selecteer Web Companion uit de lijst en klik op verwijderen. Volg nu het Web Companion verwijder proces.

lavasoft adaware Web Companion verwijderen

Klik niet op de blauw knop met “No, take me back to safety” maar op “Yes, i’ll take the change”.

web companion verwijderen windows

Lavasoft adaware Web Companion wordt nu definitief verwijderd uit uw PC en web-browser.

web companion lavasoft uninstall

malwarebytes icoon Web Companion verwijderen met MalwareBytes en bescherm uw PC en web-browser

Zoekt U een goed alternatief voor het verwijderen van Web Companion? Bescherm uw PC met Malwarebytes.

Malwarebytes: maak antivirus overbodig, en verwijderd malware, adware en browser hijackers gratis! Malwarebytes werkt overigens prima in combinatie met uw virusscanner. Malwarebytes is hier speciaal voor ontwikkeld. Heeft u last van reclame in de browser, pop-ups, doorverwijzingen of een gekaapte startpagina dan verwijderd Malwarebytes deze voor U. Vier lagen technologie die malware tegen gaan. Voor slimmere detectie. Gespecialiseerde ransomwarebescherming. Eindelijk de beveiliging die U nodig hebt.

Malwarebytes biedt nu vier modules die malware tegen gaan: Anti-Malware, Anti-ransomware, Anti-exploit, Bescherming tegen kwaadaardige websites. U beschikt nu over de allerbeste detectie, bescherming en malwareverwijdering van Malwarebytes in één krachtige oplossing.

downloadDownload MalwareBytes gratis (directe download)

 • Open het zojuist gedownloade installatie bestand van Malwarebytes
 • Bij een melding van Gebruikersaccountbeheer klikt op u op JA

malwarebytes gebruikersbeheer

 • Selecteer bij taalkeuze, Nederlands of English wat u voor voorkeur heeft. Het installatie proces detecteert de taal waarin Windows is geïnstalleerd automatisch.

malwarebytes taalkeuze

 • Selecteer Volgende

 • Selecteer "Ik accepteer de licentieovereenkomst" en klik op Volgende

 • Lees de informatie als u wilt en klik op Volgende

 • Laat de doelmap map voor wat het is en klik op Volgende

 • Laat de start map voor wat het is en klik op Volgende

 • Selecteer Volgende, er word een snelkoppeling van Malwarebytes op het bureaublad geplaatst.

 • Selecteer Installeren om Malwarebytes te installeren op uw computer.

 • Even geduld aub, Malwarebytes word geïnstalleerd.

 • Selecteer Voltooien om het installatie proces af te ronden.

 • Malwarebytes word nu gestart. U krijgt nu een 14 dagen gratis volledig werkende licentie, daarna valt Malwarebytes terug in de gratis versie, zoals bij ons het geval.
  U kunt Malwarebytes gratis blijven gebruiken. Wij raden u wel aan om na het testen een licentie aan te kopen. Hiermee voorkomt u een hoop malware problemen in de toekomst.

 • Selecteer Scan nu om een malware scan te starten op uw computer.
  Malwarebytes gaat daarna updaten naar de laatste malware definities en zal een scan starten.

malwarebytes scan

 • Na de scan verschijnt er een venster met de gevonden malware op uw computer. Selecteer de knop "Selectie in quarantaine plaatsen" om de malware verwijderen.

malwarebytes quarantine malware

 • De gevonden bedreigingen worden in quarantaine geplaatst. Even geduld aub.

malwarebytes virus verwijderen

 • U dient de computer te herstarten na het verwijder proces. Selecteer Ja om het proces af te ronden.

malwarebytes herstarten

 • De computer word nu opnieuw opgestart en de malware word gratis van uw computer verwijderd.
 • Geniet van een schone, malware vrije computer.
 • Malwarebytes is een enorme aanrader, miljoenen mensen gebruiken Malwarebytes als hun anti-malware scanner naast hun huidige antivirus pakket. Heeft uw antivirus pakket malware gemist? Dan is Malwarebytes het pakket om deze problemen in de toekomst nogmaals te voorkomen!

 

Commentaar, stel uw vraag