Web Companion verwijderen (Instructie) – RedMijnBrowser.NL


Web Companion beveiligt de instellingen van uw browser tegen ongeautoriseerde wijzigingen en fungeert als een soort firewall tussen uw browser en schadelijke sites. Voor een betere, veiligere en snellere web-ervaring beschermt Ad-Aware Web Companion de web-browser tegen de nieuwste en recentste malware. Dat doet Ad-Aware Web Companion door malware op URL niveau te blokkeren voordat deze malware naar uw PC kan worden gedownload.
Het probleem met Web Companion ligt hem in het feit dat Web Companion samen met andere software installaties als handige applicatie wordt aangeboden. Als de gebruiker niet goed leest en software installeert zonder goed te kijken wat er mee wordt geïnstalleerd dan kan het zijn dat Web Companion als onbekend wordt beschouwd. Persoonlijk zou ik Web Companion niet snel installeren, je kunt je afvragen wat het voor zin heeft tegenwoordig. Internet web-browser’s zijn al goed beveiligd en een extra bescherming tussen de PC en de web-browser kan de PC en browser ervaring aanzienlijk vertragen.

web companion verwijderen

We snappen dan ook heel goed dat er veel gebruikers opzoek zijn naar hoe je Web Companion kunt verwijderen. Het verwijderen van Web Companion is simpel, zie ons onderstaand stappenplan om adaware Web Companion te verwijderen.

Web Companion verwijderen

Open het Windows 8 of Windows 10 configuratiescherm. Klik door op een Programma verwijderen onder Programma’s. Selecteer Web Companion uit de lijst en klik op verwijderen. Volg nu het Web Companion verwijder proces.

lavasoft adaware Web Companion verwijderen

Klik niet op de blauw knop met “No, take me back to safety” maar op “Yes, i’ll take the change”.

web companion verwijderen windows

Lavasoft adaware Web Companion wordt nu definitief verwijderd uit uw PC en web-browser.

web companion lavasoft uninstall

malwarebytes icoon Web Companion verwijderen met MalwareBytes en bescherm uw PC en web-browser

Zoekt U een goed alternatief voor het verwijderen van Web Companion? Bescherm uw PC met Malwarebytes.

Maak antivirus overbodig, en verwijderd malware, adware en browser hijackers gratis! Malwarebytes werkt overigens prima in combinatie met uw virusscanner. Malwarebytes is hier speciaal voor ontwikkeld. Heeft u last van reclame in de browser, pop-ups, doorverwijzingen of een gekaapte startpagina dan verwijderd Malwarebytes deze voor U. Vier lagen technologie die malware tegen gaan. Voor slimmere detectie. Gespecialiseerde ransomwarebescherming. Eindelijk de beveiliging die U nodig hebt.

Malwarebytes biedt nu vier modules die malware tegen gaan: anti-malware, anti-ransomware, anti-exploit, en bescherming tegen kwaadaardige of ongewenste websites. U beschikt nu over de allerbeste detectie, bescherming en malwareverwijdering van Malwarebytes in één krachtige oplossing.

Download Malwarebytes

Installeer Malwarebytes, volg het installatie proces. Nadat U Malwarebytes heeft geinstalleerd volgt een proefversie van 14 dagen. In de proefperiode heeft U de volledige functionaliteit van Malwarebytes tot uw beschikking. Malwarebytes is volledig functioneel en beschermt uw PC tegen frauduleuze websites, ransomware, hackers en andere ongewenste software. Als de proefperiode is afgelopen kunt u Malwarebytes blijven gebruiken om naar malware te zoeken en te verwijderen.

Malwarebytes proefversie

Klik op de Scan nu knop om te beginnen met het zoeken naar adware op uw PC.

malwarebytes scan nu

Malwarebytes is nu aan het controleren op uw adware op uw PC. De scan duurt meestal tussen de 3 en 10 minuten, afhankelijk van het aantal gevonden infecties en de snelheid van uw computer.

malwarebytes scannen

Klik op de knop Selectie in quarantaine plaatsen om de gevonden adware van uw PC te verwijderen.

malwarebytes resultaten

Malwarebytes gaat nu de gevonden adware en overige malware in quarantaine plaatsen, dit process duurt 2 tot 5 minuten.

malwarebytes adware verwijderen

Alle gevonden adware en malware is nu succesvol in quarantaine geplaatsen. Malwarebytes dient uw computer te herstarten om het proces volledig af te ronden. Sla al uw gegevens op en herstart uw computer.

malwarebytes scan afronden

Na de herstart heeft Malwarebytes de adware van uw PC verwijderd. Geniet van een schoone PC zonder ongewenste malware, pop-ups en reclame!

Auteur

Heeft u een vraag?