BetterSurf verwijderen (ads by BetterSurf) – Instructie


BetterSurf verwijderen - ads by BetterSurfAds by BetterSurf is een tekst die voorkomt tussen de zoekresultaten van o.a. Google of Bing als u geïnfecteerd bent met de BetterSurf, WebExp Enhanced of Video Player adware. Deze adware komt gebundeld samen met heel veel verschillende vormen van gratis software, cracks, patches, neppe flash player updates, vlc media player updates uw computer binnen. Ze worden vaak niet aangeboden tijdens het installatie proces maar automatisch geïnstalleerd tegen uw favoriete browser zoals Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Uw antivirus software zal de Ads by BetterSurf, oftewel Crossrider App mogelijk niet herkennen maar de ervaring leert dat BetterSurf over het algemeen geïnstalleerd kan worden zonder dat uw antivirus software de browser extensie oppikt als zijnde ‘gevaarlijk’. Toch blijft het aan te raden om goed op te letten tijdens het installatie van gratis software wat u nu daadwerkelijk installeert op uw computer.

Veel adware komt de computer binnen omdat deze vaak door de gebruiker zelf is geïnstalleerd. Als het installatie proces een optie biedt als ‘Geavanceerd’ of ‘Custom’ knop, klik deze dan aan om te zien wat er tijdens de installatie als gratis software nog meer wordt aangeboden. De vinkjes voor de installatie van deze adware staan over het algemeen al aangevinkt.

Ads by BetterSurf verwijderen

BetterSurf verwijderen - ads by BetterSurf

Volg de volgende stappen om Ads by BetterSurf volledig uit uw browser en computer te verwijderen

Stap 1 : BetterSurf verwijderen uit uw browser

Stap 2 : Ads by BetterSurf verwijderen met AdwCleaner

Stap 3 : Ads by BetterSurf verwijderen met MalwareBytes Anti-Malware (direct download) – AANRADER!

Ads by BetterSurf verwijderen uit uw browser

Internet Explorer

 • Open Internet Explorer
 • Ga rechtsbovenin naar het tandwiel icoontje (het Extra menu)
 • Selecteer Invoertoepassingen beheren
 • Selecteer BetterSurf, WebExp Enhanced, Video Player, Media Player, Media Viewer, Media View en klik op Uitschakelen
  * virus is ondertussen bekend onder meerdere namen!

Bettersurf - Internet Explorer

Google Chrome

 • Op Google Chrome
 • Ga naar de 3 liggende streepjes (menu)
 • Selecteer Instellingen
 • Ga links naar Extensies
 • Selecteer BetterSurf, WebExp Enhanced, Video Player, Media Player, Media Viewer, Media View en klik op het prullenbak icoontje en verwijder de extensie.
  * virus is ondertussen bekend onder meerdere namen!

BetterSurf - Google Chrome

Mozilla Firefox

 • Open Mozilla Firefox
 • Klik op de oranje grote FireFox knop
 • Selecteer Addons
 • Selecteer BetterSurf, WebExp Enhanced, Video Player, Media Player, Media Viewer, Media View klik op Uitschakelen
  * virus is ondertussen bekend onder meerdere namen!

BetterSurf - Mozilla firefox

Ads by BetterSurf verwijderen met AdwCleaner

Om de Ads by BetterSurf volledig te verwijderen gaan we gebruik maken van de handige software genaamd AdwCleaner en Junkware Removal Tool. Deze software is volledig gratis en zal uw favoriete browser(s) Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox volledig opschonen en alle adware, popups, toolbars e.d. verwijderen. Zowel AdwCleaner als Junkware Removal Tool werkt op alle Windows versies op 32 bit als 64 bit besturingssystemen. Er wordt in deze instructie geen gebruik gemaakt van enige vorm van betaalde software!

Download AdwCleaner

Start AdwCleaner.exe door met de rechter muisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

Ads by BetterSurf verwijderen

Middels AdwCleaner gaan we nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit kunt u doen door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er aan ongewenste reclame is geinstalleerd tegen uw favoriete browser. Na de scan kunt u doormiddel van het uitvinken van een gevonden item het item uitsluiten van het verwijder proces.

Ads by BetterSurf verwijderen

De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op enige vorm van ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijder proces kunt u de browser(s) nu gaan opschonen door op de knop Clean te drukken.

Ads by BetterSurf verwijderen

Hierna dient u nog een aantal keer op OK te klikken en zal de computer worden herstart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 dient u eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doet u door op Windows toets + D te tikken op uw toetsenbord.

Ads by BetterSurf verwijderen

Ads by BetterSurf verwijderen met Junkware Removal Tool

Junkware Removal Tool is geweldige gratis software die net AdwCleaner de browser en de computer naloopt op ongewenste software. Echter kijkt Junkware Removal Tool net wat uitgebreider naar processen binnen Windows. Daarom gaan we Junkware Removal Tool inzetten om de eventuele bestanden die nog over zijn en niet gedetecteerd zijn door AdwCleaner ook zoeken en verwijderen. Als u klaar bent met het verwijder proces zal u zien dat uw computer weer werkt als vanouds.

Download Junkware Removal Tool

Start JRT.exe door met de rechter muisknop op JRT.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

Ads by BetterSurf verwijderen

Junkware Removal Tool zal na een klik op een toets beginnen met het maken van een backup van uw registery en maakt een windows herstelpunt om eventuele problemen later te herstellen. Om daarna te beginnen met het analyseren van uw computer en het verwijderen van ongewenste software. Tijdens dit proces kan het voorkomen dat uw bureaublad tijdelijk even verdwijnt of een nieuw venster zich opent op uw computer. Dit is geen probleem en het hoort bij het verwijder proces.

Ads by BetterSurf verwijderen

Na het verwijder van proces van Junkware Removal Tool zal ook deze software een tekstbestand openen met de resultaten. Deze kunt u bekijken, heeft u er vragen over dan kunt u deze vragen kwijt bij het commentaar onderaan deze site.
Geniet van een schone computer zonder BetterSurf!

Auteur

Heeft u een vraag?