Bing.vc verwijderen (verwijder instructie)


Wij zien veel inkomend verkeer voor het verwijderen van de BING zoekmachine van Microsoft. Ook daarvoor kunt u deze instructie gebruiken.
Problemen? U kunt uw vraag stellen onderaan de instructie bij het commentaar. Succes!

Bing.vc (dit is een malafide browser-hijacker virus) voor Google Chrome, Internet Explorer of Mozilla Firefox. Bing.vc past uw startpagina als uw computer is geïnfecteerd met adware. Het is belangrijk als u Bing.vc aantreft als uw startpagina dat u alle instructies volgt die wij u bieden.

Deze homepage hijacker virus komt gebundeld samen met heel veel verschillende vormen van gratis software, cracks, patches, neppe flash player updates, vlc media player updates uw computer binnen. Ze worden vaak niet aangeboden tijdens het installatie proces maar automatisch geïnstalleerd tegen uw favoriete browser zoals Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox.

Uw antivirus software zal Bing.vc mogelijk niet herkennen maar de ervaring leert dat Bing.vc over het algemeen geïnstalleerd kan worden zonder dat uw antivirus software de browser hijack oppikt als zijnde “gevaarlijk”. Toch blijft het aan te raden om goed op te letten tijdens het installatie van gratis software wat u nu daadwerkelijk installeert op uw computer.

Veel adware komt de computer binnen omdat deze vaak door de gebruiker zelf is geïnstalleerd. Als het installatie proces een optie biedt als ‘Geavanceerd’ of ‘Custom’ knop, klik deze dan aan om te zien wat er tijdens de installatie als gratis software nog meer wordt aangeboden. De vinkjes voor de installatie van deze adware staan over het algemeen al aangevinkt.

Bing.vc verwijderen

Bing.vc-verwijderen

Volg de volgende stappen om Bing.vc volledig uit uw browser en computer te verwijderen

Stap 1 : Bing.vc verwijderen met AdwCleaner

Stap 2 : Internet Explorer, Chrome, Firefox herstellen

Stap 3 : Bing.vc voorkomen met MalwareBytes Anti-Malware

adwcleaner icoon Bing.vc verwijderen met AdwCleaner

Om Bing.vc volledig te verwijderen gaan we gebruik maken van de handige software genaamd AdwCleaner. Deze software is volledig gratis en zal uw favoriete browser(s) Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox volledig opschonen en alle adware, hijacker viruss, popups, toolbars e.d. verwijderen.

AdwCleaner werkt op alle Windows versies op 32 bit als 64 bit besturingssystemen. Er wordt in deze instructie geen gebruik gemaakt van enige vorm van betaalde software, AdwCleaner is ook volledig gratis en wordt veel gebruikt in anti-malware computer forums.

Download AdwCleaner

Start AdwCleaner.exe door met de rechter muisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

Bing.vc verwijderen

Middels AdwCleaner gaan we nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit kunt u doen door op de knop Scan te klikken.

Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er aan ongewenste reclame is geinstalleerd tegen uw favoriete browser. Na de scan kunt u doormiddel van het uitvinken van een gevonden item, het item uitsluiten van het verwijder proces (indien dit nodig is, meestal niet).

Bing.vc verwijderen

De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op enige vorm van ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijder proces kunt u de browser(s) nu gaan opschonen door op de knop Clean te drukken.

Bing.vc verwijderen

Hierna dient u nog een aantal keer op OK te klikken en zal de computer worden herstart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner.

Let wel in Windows 8 dient u eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doet u door op Windows toets + D te tikken op uw toetsenbord.

Bing.vc verwijderen

malwarebytes icoon Internet Explorer, Chrome, Firefox herstellen

ie icon Internet Explorer herstellen – Bing.vc verwijderen uit Internet Explorer

 • Open Internet Explorer
 • Ga naar het tandwiel icoontje, rechtsboven in Internet Explorer

internet explorer tools icoon

 • Selecteer Internet Opties uit het menu.
 • Ga naar tabblad Geavanceerd
 • Selecteer de knop Opnieuw instellen

internet explorer opnieuw instellen

 • Vink Persoonlijke instellingen verwijderen aan
 • Selecteer Opnieuw instellen
 • Bevestig het opnieuw instellen
 • Start Internet Explorer opnieuw op.

chrome icon Google Chrome herstellen – Bing.vc verwijderen uit Google Chrome

 • Open Google Chrome
 • Ga naar het Google Chrome menu (3 liggende streepjes) rechtsboven in

google chrome menu

 • Selecteer Instellingen uit het menu
 • Scroll naar beneden en selecteer de blauwe link Geavanceerde instellingen weergeven…
 • Scroll naar beneden en selecteer de knop Instellingen opnieuw instellen

google chrome instellingen herstellen

 • Selecteer Terugzetten
 • Herstart Google Chrome

firefox icon Firefox herstellen – Bing.vc verwijderen uit Firefox

 • Open Firefox
 • Ga naar het Firefox menu (3 liggende streepjes) rechtsboven in

firefox menu

 • Selecteer het vraagteken icoontje, helemaal onderin.

firefox vraagteken help icoon

 • Selecteer Probleemoplossingsinformatie
 • Selecteer knop Firefox vernieuwen

firefox vernieuwen

 • Bevestig nogmaals met de knop Firefox vernieuwen

malwarebytes icoon Bing.vc voorkomen met MalwareBytes Anti-Malware

malwarebytes

Download MalwareBytes Anti-Malware GRATIS!

Volg het installatie proces en voer een Quick Scan uit op uw computer. Het hele installatie en scan process spreekt voor zich.

Gratis hulp bij virusinfecties & het opschonen van uw computer

Mocht het probleem middels de bovenstaande instructies niet zijn verholpen dan verwijzen wij u graag door naar het computerforum van PC Web Plus, hier kunt u voor een uitgebreidere controle en voor hulp en ondersteuning terecht voor zowel het verwijderen van adware, virussen en andere malware en het geheel opschonen van uw computer.

Wij van RedmijnBrowser.NL zijn de samenwerking aangegaan met PC Web Plus om de strijd tegen malware zoals Bing.vc virus aan te gaan. RedMijnBrowser.NL en PC Web Plus zijn dan ook van mening dat een uitgebreidere controle soms noodzakelijk is, en in tegenstelling tot andere websites die gratis verwijder instructies aanbieden gaan wij voor volledigheid en raden u daarom aan om uw computer ook te laten controleren op het onderstaande computerforum waar u geheel gratis voor professionele hulp en ondersteuning terecht kunt.

Computer en Security Forum PC Web Plus

Stap 1 Gratis registreren op PC Web Plus

Stap 2 Stappenplan hulp bij virusinfecties uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van adware en andere malware.

 1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
 2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
 3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Auteur

One Response

 1. Denblinden-Raes
  augustus 1, 2019

Heeft u een vraag?