Discount Dragon verwijderen (virus verwijder instructie)


discount dragon verwijderenDiscount Dragon van Smart Apps is adware welke vaak ongewenst middels zogehete wrappers (gebundelde software) op de computer wordt geïnstalleerd. Deze vorm van adware is vaak enorm vervelend omdat Discount Dragon zich ook nog eens erg opvallend gedraagt. Discount Dragon installeert een toolbar met kortingscodes. Zodra u een website bezoekt met Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox dan zal de Discount Dragon een melding op het scherm geven met beschikbare coupons om producten met korting aan te bieden. De makers van deze Discount Dragon software genaamd Smart Apps, 215 Apps of Innovative Apps genaamd, verdienen geld als u gebruik maakt van zo’n kortingscode. Discount Dragon op zich is geen slecht programma maar het dringt zich tijdens een installatie proces op aan de eindgebruiker terwijl deze hier niet om heeft gevraagd. Wij raden u aan om deze software te verwijderen omdat het uw browser aanzienlijk vertraagd en uw internet verkeer wordt bijgehouden om het “gratis” te houden. Ad-support free software noemen ze het in de “Terms of Agreement”.
Discount Dragon verwijderen

discount dragon verwijderen

Volg de volgende stappen om Discount Dragon volledig uit uw browser en computer te verwijderen

Stap 1 : Discount Dragon verwijderen uit uw computer

Stap 2 : Discount Dragon verwijderen met AdwCleaner

Stap 3 : Discount Dragon en overige bestanden verwijderen met Junkware Removal Tool

Discount Dragon verwijderen uit uw computer

Windows XP of Windows 7

Ga naar StartConfiguratieschermeen programma verwijderen
Selecteer Discount Dragon en klik op Verwijderen/wijzigen volg nu het installatie proces.

Windows 8

Open Apps in Charms onder Systeem vind u  het Configuratiescherm ga naar een programma verwijderen
Selecteer Discount Dragon en klik op Verwijderen/wijzigen volg nu het installatie proces.

discount dragon verwijderen - programms

Discount Dragon verwijderen met AdwCleaner

Om de Discount Dragon te verwijderen gaan we gebruik maken van de handige software genaamd AdwCleaner en Junkware Removal Tool. Deze software is volledig gratis en zal uw favoriete browser(s) Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox volledig opschonen en alle adware, popups, toolbars e.d. verwijderen. Zowel AdwCleaner als Junkware Removal Tool werkt op alle Windows versies op 32 bit als 64 bit besturingssystemen. Er wordt in deze instructie geen gebruik gemaakt van enige vorm van betaalde software!

Download AdwCleaner

Start AdwCleaner.exe door met de rechter muisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

Discount Dragon  verwijderen

Middels AdwCleaner gaan we nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit kunt u doen door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er aan ongewenste reclame is geinstalleerd tegen uw favoriete browser. Na de scan kunt u doormiddel van het uitvinken van een gevonden item het item uitsluiten van het verwijder proces.

Discount Dragon  verwijderen

De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op enige vorm van ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijder proces kunt u de browser(s) nu gaan opschonen door op de knop Clean te drukken.

Discount Dragon  verwijderen

Hierna dient u nog een aantal keer op OK te klikken en zal de computer worden herstart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 dient u eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doet u door op Windows toets + D te tikken op uw toetsenbord.

Discount Dragon verwijderen

Discount Dragon verwijderen met Junkware Removal Tool

Junkware Removal Tool is geweldige gratis software die net AdwCleaner de browser en de computer naloopt op ongewenste software. Echter kijkt Junkware Removal Tool net wat uitgebreider naar processen binnen Windows. Daarom gaan we Junkware Removal Tool inzetten om de eventuele bestanden die nog over zijn en niet gedetecteerd zijn door AdwCleaner ook zoeken en verwijderen. Als u klaar bent met het verwijder proces zal u zien dat uw computer weer werkt als vanouds.

Download Junkware Removal Tool

Start JRT.exe door met de rechter muisknop op JRT.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

Discount Dragon  verwijderen

Junkware Removal Tool zal na een klik op een toets beginnen met het maken van een backup van uw registery en maakt een windows herstelpunt om eventuele problemen later te herstellen. Om daarna te beginnen met het analyseren van uw computer en het verwijderen van ongewenste software. Tijdens dit proces kan het voorkomen dat uw bureaublad tijdelijk even verdwijnt of een nieuw venster zich opent op uw computer. Dit is geen probleem en het hoort bij het verwijder proces.

Discount Dragon  verwijderen

Na het verwijder van proces van Junkware Removal Tool zal ook deze software een tekstbestand openen met de resultaten. Deze kunt u bekijken, heeft u er vragen over dan kunt u deze vragen kwijt bij het commentaar onderaan deze site.
Geniet van een schone computer zonder Discount Dragon!

Auteur

Heeft u een vraag?