Handy Tab verwijderen uit Chrome, Firefox of Internet Explorer


Handy Tab is een browser extensie voor Google Chrome, Firefox of Internet Explorer. Handy Tab wordt gepromoot als een handige zoekmachine met verschillende handige functionaliteit als het weer, een todo lijst en een paar hyper-links naar grote web pagina’s als eBay en amazon.

In werkelijkheid is handy tab alleen maar uit op het kapen van de web-browser’s startpagina, en het doorverwijzen van zoekopdrachten via search.handy-tab.com. Op deze manier kunnen de makers achter Handy Tab zoekopdrachten verzamelen en deze doorverkopen aan advertentie netwerken als InfoSpace (ccs.infospace.com). Handy tab wordt vaak tijdens installatie van andere gratis te downloaden software aangeboden tijdens het installatie proces.

handy tab verwijderen

Het is daarom zeer aan te raden om tijdens het installeren van gratis software altijd goed te lezen wat het installatie proces nu daadwerkelijk aanbiedt. Dit is een belangrijke les bij het voorkomen van Adware. Juist omdat software vaak gratis wordt aangeboden, bevinden zich addertjes onder het gras om toch geld te verdienen aan gratis software.

Handy Tab verwijderen
malwarebytes icoon Handy Tab verwijderen met MalwareBytes

Maak antivirus overbodig, en verwijderd malware, adware en browser hijackers gratis! Malwarebytes werkt overigens prima in combinatie met uw virusscanner. Malwarebytes is hier speciaal voor ontwikkeld. Heeft u last van reclame in de browser, pop-ups, doorverwijzingen of een gekaapte startpagina dan verwijderd Malwarebytes deze voor U. Vier lagen technologie die malware tegen gaan. Voor slimmere detectie. Gespecialiseerde ransomwarebescherming. Eindelijk de beveiliging die U nodig hebt.

Malwarebytes biedt nu vier modules die malware tegen gaan: anti-malware, anti-ransomware, anti-exploit, en bescherming tegen kwaadaardige of ongewenste websites. U beschikt nu over de allerbeste detectie, bescherming en malwareverwijdering van Malwarebytes in één krachtige oplossing.

Download Malwarebytes

Installeer Malwarebytes, volg het installatie proces. Nadat U Malwarebytes heeft geinstalleerd volgt een proefversie van 14 dagen. In de proefperiode heeft U de volledige functionaliteit van Malwarebytes tot uw beschikking. Malwarebytes is volledig functioneel en beschermt uw PC tegen frauduleuze websites, ransomware, hackers en andere ongewenste software. Als de proefperiode is afgelopen kunt u Malwarebytes blijven gebruiken om naar malware te zoeken en te verwijderen.

Malwarebytes proefversie

Klik op de Scan nu knop om te beginnen met het zoeken naar adware op uw PC.

malwarebytes scan nu

Malwarebytes is nu aan het controleren op uw adware op uw PC. De scan duurt meestal tussen de 3 en 10 minuten, afhankelijk van het aantal gevonden infecties en de snelheid van uw computer.

malwarebytes scannen

Klik op de knop Selectie in quarantaine plaatsen om de gevonden adware van uw PC te verwijderen.

malwarebytes resultaten

Malwarebytes gaat nu de gevonden adware en overige malware in quarantaine plaatsen, dit process duurt 2 tot 5 minuten.

malwarebytes adware verwijderen

Alle gevonden adware en malware is nu succesvol in quarantaine geplaatsen. Malwarebytes dient uw computer te herstarten om het proces volledig af te ronden. Sla al uw gegevens op en herstart uw computer.

malwarebytes scan afronden

Na de herstart heeft Malwarebytes de adware van uw PC verwijderd. Geniet van een schoone PC zonder ongewenste malware, pop-ups en reclame!

adwcleaner icoon

Handy Tab verwijderen met AdwCleaner

Adwcleaner

Om adware, malware, browser hijackers, en overige malware volledig te verwijderen gaan we gebruik maken van de handige software genaamd AdwCleaner. Deze software is volledig gratis en zal uw favoriete browser(s) Internet Explorer, Google Chrome, Firefox or Edge volledig opschonen.

Adwcleaner werkt op Windows 7, Windows 8 en Windows 10 32-bit en 64-bit. Adwcleaner wordt ook veel gebruikt in computerfora.

Download Adwcleaner

Als u Adwcleaner heeft gedownload, start Adwcleaner. Accepteer de licentieovereenkomst in het welkom scherm, klik op Ik ga akkoord.

adwcleaner start

Klik op de Nu scannen knop om te beginnen met het zoeken naar adware en overige malware op uw PC.

adwcleaner start scan

Adwcleaner is nu aan het zoeken naar adware, potentieel ongewenste applicaties en overige malware. De scan duurt niet lang, hooguit 1 minuut.

adwcleaner scannen

Er wordt nu een scherm getoond met de scan resultaten van adware en malware die Adwcleaner op uw PC heeft geidentificeerd. Klik op Reiniging en Reparaties om de gevonden malware types te verwijderen van uw computer.

adwcleaner bedreigingen

Kies voor Maken en opnieuw opstarten om verwijder het proces af te ronden.

adwcleaner maken opnieuw opstarten

Als u na een scan met Adwcleaner nog last heeft van adware, malware of andere ongewenste software op uw PC dan dient u nog een scan uit te voeren met Malwarebytes. Malwarebytes heeft een betere malware detectie dan Adwcleaner.

PCWebPlus

Gratis hulp bij virusinfecties & het opschonen van uw computer

Mocht het probleem middels de bovenstaande instructies niet zijn verholpen dan verwijzen wij u graag door naar het computerforum van PC Web Plus, hier kunt u voor een uitgebreidere controle en voor hulp en ondersteuning terecht voor zowel het verwijderen van adware, virussen en andere malware en het geheel opschonen van uw computer.

Wij van RedmijnBrowser.NL zijn de samenwerking aangegaan met PC Web Plus om de strijd tegen malware en virussen aan te gaan. RedMijnBrowser.NL en PC Web Plus zijn dan ook van mening dat een uitgebreidere controle soms noodzakelijk is, en in tegenstelling tot andere websites die gratis verwijder instructies aanbieden gaan wij voor volledigheid en raden u daarom aan om uw computer ook te laten controleren op het onderstaande computerforum waar u geheel gratis voor professionele hulp en ondersteuning terecht kunt.

Computer en Security Forum PC Web Plus

Stap 1 Gratis registreren op PC Web Plus

Stap 2 Stappenplan hulp bij virusinfecties uitvoeren

Middels deze handleiding die uit twee stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van adware en andere malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)

Auteur

Heeft u een vraag?