got.drivemace.net popup verwijderen (instructie)


got.drivemace.net popup verwijderengot.drivemace.net is een domein wat gebruikt wordt door ad.yieldmanager.net om popups te promoten. Deze popups promoten voornamelijk software als SpeedUpMyPC en Advanced System Protector. Het domein got.drivemace.net geeft een melding dat er fouten zijn gevonden in uw systeem en dat u SpeedUpMyPC of Advanced System Protector dient te downloaden om deze problemen op te lossen. Deze meldingen zijn nep en er is geen probleem met uw computer. Doormiddel van u bang te maken voor mogelijke problemen proberen ze hen software te verkopen, deze popups worden over het algemeen veroorzaakt door adware genaamd Lyrics.

Cybercriminelen gebruiken het domein got.drivemace.net om hen adware te verspreiden. De got.drivemace.net popups worden veroorzaakt door ongewenste browser helper objects of extensies in browsers als Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox.

got.drivemace.net popups verwijderen

got.drivemace.net popup verwijderen

Volg de volgende stappen om de got.drivemace.net popups volledig uit uw browser en computer te verwijderen

Stap 1 : got.drivemace.net popups (adware) verwijderen uit uw computer

Stap 2 : got.drivemace.net popups verwijderen met AdwCleaner

Stap 3 : got.drivemace.net popups en overige adware verwijderen met Junkware Removal Tool

got.drivemace.net popups verwijderen uit uw computer

Windows XP of Windows 7

Ga naar Start – Configuratiescherm – een programma verwijderen
Selecteer een bestandsnaam met ClicknMark van Remarkable en klik op Verwijderen/wijzigen volg nu het installatie proces.
(De adware is bekend onder meerdere namen, zoek dus naar software genaamd: Lyrics, Passwidget, VideoSaver, ViewPassword)

Windows 8

Open Apps in Charms onder Systeem vind u  het Configuratie scherm ga naar een programma verwijderen
Selecteer een bestandsnaam met ClicknMark van Remarkable en klik op Verwijderen/wijzigen volg nu het installatie proces.
(De adware is bekend onder meerdere namen, zoek dus naar software genaamd: Lyrics, Passwidget, VideoSaver, ViewPassword)

got.drivemace.net popups verwijderen met AdwCleaner

Om de got.drivemace.net popups te verwijderen gaan we gebruik maken van de handige software genaamd AdwCleaner en Junkware Removal Tool. Deze software is volledig gratis en zal uw favoriete browser(s) Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox volledig opschonen en alle adware, popups, toolbars e.d. verwijderen. Zowel AdwCleaner als Junkware Removal Tool werkt op alle Windows versies op 32 bit als 64 bit besturingssystemen. Er wordt in deze instructie geen gebruik gemaakt van enige vorm van betaalde software!

Download AdwCleaner

Start AdwCleaner.exe door met de rechter muisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

got.drivemace.net popups verwijderen

Middels AdwCleaner gaan we nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit kunt u doen door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er aan ongewenste reclame is geinstalleerd tegen uw favoriete browser. Na de scan kunt u doormiddel van het uitvinken van een gevonden item het item uitsluiten van het verwijder proces.

got.drivemace.net popups verwijderen

De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op enige vorm van ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijder proces kunt u de browser(s) nu gaan opschonen door op de knop Clean te drukken.

got.drivemace.net popups verwijderen

Hierna dient u nog een aantal keer op OK te klikken en zal de computer worden herstart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 dient u eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doet u door op de Windows toets + D te tikken op uw toetsenbord.

got.drivemace.net popups verwijderen

got.drivemace.net popups verwijderen met Junkware Removal Tool

Junkware Removal Tool is geweldige gratis software die net als AdwCleaner de browser en de computer na loopt op ongewenste software. Echter kijkt Junkware Removal Tool net wat uitgebreider naar processen binnen Windows. Daarom gaan we Junkware Removal Tool inzetten om de eventuele bestanden die nog over zijn en niet gedetecteerd zijn door AdwCleaner ook zoeken en verwijderen. Als u klaar bent met het verwijder proces zal u zien dat uw computer weer werkt als vanouds.

Download Junkware Removal Tool

Start JRT.exe door met de rechter muisknop op JRT.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

got.drivemace.net popups verwijderen

Junkware Removal Tool zal na een klik op een toets beginnen met het maken van een backup van uw registery en maakt een windows herstelpunt om eventuele problemen later te herstellen. Om daarna te beginnen met het analyseren van uw computer en het verwijderen van ongewenste software. Tijdens dit proces kan het voorkomen dat uw bureaublad tijdelijk even verdwijnt of een nieuw venster zich opent op uw computer. Dit is geen probleem en het hoort bij het verwijder proces.

got.drivemace.net popups verwijderen

Na het verwijder van proces van Junkware Removal Tool zal ook deze software een tekstbestand openen met de resultaten. Deze kunt u bekijken, heeft u er vragen over dan kunt u deze vragen kwijt bij het commentaar onderaan deze site.
Geniet van een schone computer zonder de got.drivemace.net popups in uw favoriete browser. Bescherm uw computer tegen popups en adware met MalwareBytes Anti-Malware!

Gratis hulp bij virusinfecties & het opschonen van uw computer

Mocht het probleem middels de bovenstaande instructies niet zijn verholpen dan verwijzen wij u graag door naar het computerforum van PC Web Plus, hier kunt u voor een uitgebreidere controle en voor hulp en ondersteuning terecht voor zowel het verwijderen van adware, virussen en andere malware en het geheel opschonen van uw computer.

Wij van RedmijnBrowser.NL zijn de samenwerking aangegaan met PC Web Plus om de strijd tegen malware zoals DriveMace popups aan te gaan. RedMijnBrowser.NL en PC Web Plus zijn dan ook van mening dat een uitgebreidere controle soms noodzakelijk is, en in tegenstelling tot andere websites die gratis verwijder instructies aanbieden gaan wij voor volledigheid en raden u daarom aan om uw computer ook te laten controleren op het onderstaande computerforum waar u geheel gratis voor professionele hulp en ondersteuning terecht kunt.

Computer en Security Forum PC Web Plus

Stap 1 Gratis registreren op PC Web Plus

Stap 2 Stappenplan hulp bij virusinfecties uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van adware en andere malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Auteur

Heeft u een vraag?