YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED pop-up verwijderen (Echte NL instructie)


YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED pop-ups verschijnen in uw favoriete browser (Internet Explorer, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox of Opera) als uw computer is geïnfecteerd met adware. Adware is malafide software die pop-ups veroorzaakt om U een telefoon nummer te laten bellen om zogenaamde problemen op uw PC op te lossen.

Omdat deze YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED pop-ups worden verspreid via een hele hoop nieuwe en oude vormen van adware is het niet precies te zeggen welke adware bij u deze YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED pop-ups veroorzaakt. Het is daarom aan te raden om uw computer met gratis software na te lopen om te kijken of er adware of potentieel ongewenste programma’s zijn geïnstalleerd op uw computer.

Als U pop-ups ervaart met groene, blauwe of zelfs rode onderstreepte links in websites, dan is dit hoogst waarschijnlijk U computer geïnfecteerd met adware. Volg onderstaande instructie om adware gratis te detecteren en verwijderen. Wij maken geen gebruik van Spyhunter in onze instructies. Wij gebruiken de beste anti-malware en anti-adware software, MalwareBytes AdwCleaner en MalwareBytes Anti-Malware.

YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED neppe melding verwijderen

tech-support-scam

Dit is een voorbeeld van de tig meldingen die kunnen verschijnen.

 

YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED pop-up verwijderen

adwcleanerStap 1 : YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED browser extensies verwijderen en uw browser opschonen met MalwareBytes AdwCleaner

malwarebytesStap 2 : YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED malware bestanden verwijderen met MalwareBytes Anti-Malware

adwcleaner icon YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED verwijderen met MalwareBytes AdwCleaner

Om de YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED pop-ups volledig te verwijderen gaan we gebruik maken van de handige software genaamd AdwCleaner en MalwareBytes Anti-Malware.

Deze software is volledig gratis en zal uw favoriete browser(s) Internet Explorer, Google Chrome, Microsoft Edge of Mozilla Firefox volledig opschonen en alle adware, popups, toolbars e.d. verwijderen. Zowel AdwCleaner als MalwareBytes werkt op alle Windows versies op 32 bit als 64 bit besturingssystemen. Er wordt in deze instructie geen gebruik gemaakt van enige vorm van betaalde software!

downloadDownload AdwCleaner

Start AdwCleaner.exe door met de rechter muisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED verwijderen

Middels AdwCleaner gaan we nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit kunt u doen door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er aan ongewenste reclame is geinstalleerd tegen uw favoriete browser. Na de scan kunt u doormiddel van het uitvinken van een gevonden item het item uitsluiten van het verwijder proces.

YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED verwijderen

De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op enige vorm van ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijder proces kunt u de browser(s) nu gaan opschonen door op de knop Clean te drukken.

YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED verwijderen

Hierna dient u nog een aantal keer op OK te klikken en zal de computer worden herstart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 dient u eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doet u door op Windows toets + D te tikken op uw toetsenbord.

YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED verwijderen

malwarebytes icoon Bestanden verantwoordelijk voor de YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED pop-up verwijderen met MalwareBytes Anti-Malware

malwarebytes

downloadDownload MalwareBytes Anti-Malware GRATIS!

  • Installeer MalwareBytes Anti-Malware, volg instructies
  • Start MalwareBytes Anti-Malware
  • Selecteer Scan nu
  • Moment geduld, MalwareBytes Anti-Malware scant nu uw computer op malware
  • Volg instructies om de gevonden malware te verwijderen

Gratis hulp bij virusinfecties & het opschonen van uw computer

Mocht het probleem middels de bovenstaande instructies niet zijn verholpen dan verwijzen wij u graag door naar het computerforum van PC Web Plus, hier kunt u voor een uitgebreidere controle en voor hulp en ondersteuning terecht voor zowel het verwijderen van adware, virussen en andere malware en het geheel opschonen van uw computer.

Wij van RedmijnBrowser.NL zijn de samenwerking aangegaan met PC Web Plus om de strijd tegen malware zoals YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED virus aan te gaan. RedMijnBrowser.NL en PC Web Plus zijn dan ook van mening dat een uitgebreidere controle soms noodzakelijk is, en in tegenstelling tot andere websites die gratis verwijder instructies aanbieden gaan wij voor volledigheid en raden u daarom aan om uw computer ook te laten controleren op het onderstaande computerforum waar u geheel gratis voor professionele hulp en ondersteuning terecht kunt.

Computer en Security Forum PC Web Plus

Stap 1 Gratis registreren op PC Web Plus

Stap 2 Stappenplan hulp bij virusinfecties uitvoeren

Middels deze handleiding die uit drie stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van adware en andere malware.

  1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
  2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)
  3. MalwareBytes Anti-Malware (Malwarescanner om uw gehele computer te controleren)

Auteur

Heeft u een vraag?