HowToSuite Toolbar verwijderen


HowToSuite Toolbar is een Browser Extensie die zich als toolbar en new tab nestelt in Internet Explorer, Google Chrome of de Mozilla Firefox browser.

De HowToSuite toolbar wordt gebruikt om gebruikers die de toolbar hebben geinstalleerd om te leiden via hun eigen website, of die van adverteerders om er geld aan te verdienen. Helaas voegt een toolbar tegenwoordig maar zelfden iets toe aan uw internet beleving.

Veel Adware, toolbars en andere ongewenste software komt de computer binnen omdat deze vaak door de gebruiker zelf is geïnstalleerd. Als het installatie  van gratis software een optie biedt als “Geavanceerd” of een “Custom” knop, klik deze dan aan om te zien wat er tijdens de installatie als gratis software nog meer wordt aangeboden.

De vinkjes voor de installatie van deze toolbar staan over het algemeen al aangevinkt om daarmee een installatie te forceren. Software ontwikkelaars ontvangen geld voor elke installatie.

HowToSuite Toolbar verwijderen
malwarebytes icoon HowToSuite toolbar verwijderen met MalwareBytes Anti-Malware

Malwarebytes: maak antivirus overbodig, en verwijderd malware, adware en browser hijackers gratis! Malwarebytes werkt overigens prima in combinatie met uw virusscanner. Malwarebytes is hier speciaal voor ontwikkeld. Heeft u last van reclame in de browser, pop-ups, doorverwijzingen of een gekaapte startpagina dan verwijderd Malwarebytes deze voor U. Vier lagen technologie die malware tegen gaan. Voor slimmere detectie. Gespecialiseerde ransomwarebescherming. Eindelijk de beveiliging die U nodig hebt.

Malwarebytes biedt nu vier modules die malware tegen gaan: Anti-Malware, Anti-ransomware, Anti-exploit, Bescherming tegen kwaadaardige websites. U beschikt nu over de allerbeste detectie, bescherming en malwareverwijdering van Malwarebytes in één krachtige oplossing.

downloadDownload MalwareBytes gratis (directe download)

 • Open het zojuist gedownloade installatie bestand van Malwarebytes
 • Bij een melding van Gebruikersaccountbeheer klikt op u op JA

malwarebytes gebruikersbeheer

 • Selecteer bij taalkeuze, Nederlands of English wat u voor voorkeur heeft. Het installatie proces detecteert de taal waarin Windows is geïnstalleerd automatisch.

malwarebytes taalkeuze

 • Selecteer Volgende

 • Selecteer "Ik accepteer de licentieovereenkomst" en klik op Volgende

 • Lees de informatie als u wilt en klik op Volgende

 • Laat de doelmap map voor wat het is en klik op Volgende

 • Laat de start map voor wat het is en klik op Volgende

 • Selecteer Volgende, er word een snelkoppeling van Malwarebytes op het bureaublad geplaatst.

 • Selecteer Installeren om Malwarebytes te installeren op uw computer.

 • Even geduld aub, Malwarebytes word geïnstalleerd.

 • Selecteer Voltooien om het installatie proces af te ronden.

 • Malwarebytes word nu gestart. U krijgt nu een 14 dagen gratis volledig werkende licentie, daarna valt Malwarebytes terug in de gratis versie, zoals bij ons het geval.
  U kunt Malwarebytes gratis blijven gebruiken. Wij raden u wel aan om na het testen een licentie aan te kopen. Hiermee voorkomt u een hoop malware problemen in de toekomst.

 • Selecteer Scan nu om een malware scan te starten op uw computer.
  Malwarebytes gaat daarna updaten naar de laatste malware definities en zal een scan starten.

malwarebytes scan

 • Na de scan verschijnt er een venster met de gevonden malware op uw computer. Selecteer de knop "Selectie in quarantaine plaatsen" om de malware verwijderen.

malwarebytes quarantine malware

 • De gevonden bedreigingen worden in quarantaine geplaatst. Even geduld aub.

malwarebytes virus verwijderen

 • U dient de computer te herstarten na het verwijder proces. Selecteer Ja om het proces af te ronden.

malwarebytes herstarten

 • De computer word nu opnieuw opgestart en de malware word gratis van uw computer verwijderd.
 • Geniet van een schone, malware vrije computer.
 • Malwarebytes is een enorme aanrader, miljoenen mensen gebruiken Malwarebytes als hun anti-malware scanner naast hun huidige antivirus pakket. Heeft uw antivirus pakket malware gemist? Dan is Malwarebytes het pakket om deze problemen in de toekomst nogmaals te voorkomen!

 

adwcleaner icoon

HowToSuite toolbar verwijderen met MalwareBytes AdwCleaner

Om Adware, Malware, Browser Hijackers, en virussen volledig te verwijderen gaan we gebruik maken van de handige software genaamd AdwCleaner. Deze software is volledig gratis en zal uw favoriete browser(s) Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox volledig opschonen en alle adware, browser hijackers, virussen, popups, toolbars e.d. verwijderen.

AdwCleaner werkt op alle Windows versies op 32 bit als 64 bit besturingssystemen. Er wordt in deze instructie geen gebruik gemaakt van enige vorm van betaalde software, AdwCleaner is ook volledig gratis en wordt veel gebruikt in anti-malware computer forums.

downloadDownload AdwCleaner (directe download)

 • Start AdwCleaner.exe door met de rechter muisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

adwcleaner als administrator uitvoeren

 • Sta AdwCleaner toe om gebruikersbeheer toe te passen, accepteer de melding met JA.

adwcleaner gebruikersaccount beheer

 • Accepteer de Terms of Use van Malwarebytes AdwCleaner om verder te gaan.

Malwarebytes Adwcleaner Terms of use

 • Door op Scannen te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er aan ongewenste reclame is geinstalleerd op uw computer.
  Na de malware scan kunt u doormiddel van het uitvinken van een gevonden item, het item uitsluiten van het verwijder proces (indien dit nodig is, meestal niet).

Malwarebytes adwcleaner start scannen

 • Een moment geduld, Adwcleaner gaat nu de database laden, en het scannen naar malware starten. Dit duurt niet lang en u kunt de voortang volgen via Adwcleaner.

Malwarebytes adwcleaner bezig met scannen

 • Als de malware scan klaar is kunt u de gevonden malware gratis verwijderen middels de Verwijderen knop.

malwarebytes adwcleaner verwijderen malware

 • U dient alle programma's te sluiten om het verwijder proces af te ronden. Selecteer OK

adwcleaner programmas sluiten

 • U krijgt nog een melding met handige informatie na het verwijder proces. Selecteer OK

adwcleaner informatie

 • U dient de computer te herstarten om het verwijder proces volledig af te ronden. Selecteer OK

adwcleaner herstarten

 • U computer gaat nu herstarten en de malware verwijderen.
  Zo makkelijk is het!

 

PCWebPlus

Gratis hulp bij virusinfecties & het opschonen van uw computer

Mocht het probleem middels de bovenstaande instructies niet zijn verholpen dan verwijzen wij u graag door naar het computerforum van PC Web Plus, hier kunt u voor een uitgebreidere controle en voor hulp en ondersteuning terecht voor zowel het verwijderen van adware, virussen en andere malware en het geheel opschonen van uw computer.

Wij van RedmijnBrowser.NL zijn de samenwerking aangegaan met PC Web Plus om de strijd tegen malware en virussen aan te gaan. RedMijnBrowser.NL en PC Web Plus zijn dan ook van mening dat een uitgebreidere controle soms noodzakelijk is, en in tegenstelling tot andere websites die gratis verwijder instructies aanbieden gaan wij voor volledigheid en raden u daarom aan om uw computer ook te laten controleren op het onderstaande computerforum waar u geheel gratis voor professionele hulp en ondersteuning terecht kunt.

Computer en Security Forum PC Web Plus

Stap 1 Gratis registreren op PC Web Plus

Stap 2 Stappenplan hulp bij virusinfecties uitvoeren

Middels deze handleiding die uit twee stappen bestaat kunnen de experts op het forum van PC Web Plus uw computer grondig controleren op aanwezigheid van adware en andere malware.

 1. RSIT uitvoeren (Analyse programma waarmee handmatig uw computer gecontroleerd wordt).
 2. HitmanPro (Cloud-scanner om te controleren op actieve malware)

Commentaar, stel uw vraag