Movies Toolbar verwijderen (Instructie)


Movies Toolbar verwijderenMovies Toolbar is een toolbar, oftewel reclame die gebundeld met gratis software tijdens het installatie proces wordt aangeboden. Deze Movies Toolbar software wordt tijdens het installatie proces van o.a. software van Cnet, SoftPedia etc door Conduit aangeboden als handige software om uw browser beleving te verbeteren met de Movies Toolbar met de search.conduit.com zoekmachine als startpagina. Het is een zeer uitgebreide toolbar die uw browser aanzienlijk zal vertragen. De meeste mensen krijgen de Movies Toolbar zomaar op hen computer, tenminste dat is wat men denkt. In werkelijkheid heeft u het zelf geïnstalleerd door te snel door een installatie proces te klikken. Wij raden u aan om tijdens de installatie van gratis software goed op te letten of er geen gebundelde software wordt aangeboden, zoals de Movies Toolbar.
Movies Toolbar zal zich na installatie koppelen aan Internet Explorer, Google Chrome en Mozilla Firefox als extensie, ook wel een BHO, Browser Helper Object genoemd.

Movies Toolbar verwijderen

Movies Toolbar verwijderen

Volg de volgende stappen om Movies Toolbar volledig uit uw browser en computer te verwijderen

Stap 1 : Movies Toolbar verwijderen met AdwCleaner

Stap 2 : Movies Toolbar en overige bestanden verwijderen met Junkware Removal Tool

Movies Toolbar verwijderen met AdwCleaner

Om de Movies Toolbar te verwijderen gaan we gebruik maken van de handige software genaamd AdwCleaner en Junkware Removal Tool. Deze software is volledig gratis en zal uw favoriete browser(s) Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox volledig opschonen en alle adware, popups, toolbars e.d. verwijderen. Zowel AdwCleaner als Junkware Removal Tool werkt op alle Windows versies op 32 bit als 64 bit besturingssystemen. Er wordt in deze instructie geen gebruik gemaakt van enige vorm van betaalde software!

Download AdwCleaner

Start AdwCleaner.exe door met de rechter muisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

Movies Toolbar verwijderen

Middels AdwCleaner gaan we nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit kunt u doen door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er aan ongewenste reclame is geinstalleerd tegen uw favoriete browser. Na de scan kunt u doormiddel van het uitvinken van een gevonden item het item uitsluiten van het verwijder proces.

Movies Toolbar verwijderen

De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op enige vorm van ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijder proces kunt u de browser(s) nu gaan opschonen door op de knop Clean te drukken.

Movies Toolbar verwijderen

Hierna dient u nog een aantal keer op OK te klikken en zal de computer worden herstart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 dient u eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doet u door op CTRL + D te tikken op uw toetsenbord.

# AdwCleaner v3.002 – Report created 03/09/2013 at 16:57:03
# Updated 01/09/2013 by Xplode
# Operating System : Windows 8 Pro (64 bits)
# Username : RedMijnBrowser.NL – WIN-9FGM4SR01E8
# Running from : C:\Users\RedMijnBrowser.NL\Desktop\adwcleaner.exe
# Option : Clean

***** [ Services ] *****
***** [ Files / Folders ] *****

Folder Deleted : C:\Program Files (x86)\Conduit
Folder Deleted : C:\Users\RedMijnBrowser.NL\AppData\Local\cre
Folder Deleted : C:\Users\RedMijnBrowser.NL\AppData\LocalLow\Conduit
Folder Deleted : C:\Users\RedMijnBrowser.NL\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\cagpgikmcmdckmlhgafhfjfghgidmipf
File Deleted : C:\Users\RedMijnBrowser.NL\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxp_search.conduit.com_0.localstorage
File Deleted : C:\Users\RedMijnBrowser.NL\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxp_search.conduit.com_0.localstorage-journal

***** [ Shortcuts ] *****
***** [ Registry ] *****

Key Deleted : HKCU\Software\Google\Chrome\Extensions\cagpgikmcmdckmlhgafhfjfghgidmipf
Key Deleted : HKLM\SOFTWARE\Google\Chrome\Extensions\cagpgikmcmdckmlhgafhfjfghgidmipf
Value Deleted : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run [ConduitFloatingPlugin_cagpgikmcmdckmlhgafhfjfghgidmipf]
Key Deleted : HKCU\Software\Conduit
Key Deleted : HKCU\Software\AppDataLow\Software\Conduit
Key Deleted : HKCU\Software\AppDataLow\Software\SmartBar

***** [ Browsers ] *****

-\\ Internet Explorer v10.0.9200.16384
-\\ Google Chrome v29.0.1547.62

[ File : C:\Users\RedMijnBrowser.NL\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\preferences ]

Deleted : homepage
Deleted : urls_to_restore_on_startup

*************************

Movies Toolbar verwijderen met Junkware Removal Tool

Junkware Removal Tool is geweldige gratis software die net AdwCleaner de browser en de computer naloopt op ongewenste software. Echter kijkt Junkware Removal Tool net wat uitgebreider naar processen binnen Windows. Daarom gaan we Junkware Removal Tool inzetten om de eventuele bestanden die nog over zijn en niet gedetecteerd zijn door AdwCleaner ook zoeken en verwijderen. Als u klaar bent met het verwijder proces zal u zien dat uw computer weer werkt als vanouds.

Download Junkware Removal Tool

Start JRT.exe door met de rechter muisknop op JRT.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

Movies Toolbar verwijderen

Junkware Removal Tool zal na een klik op een toets beginnen met het maken van een backup van uw registery en maakt een windows herstelpunt om eventuele problemen later te herstellen. Om daarna te beginnen met het analyseren van uw computer en het verwijderen van ongewenste software. Tijdens dit proces kan het voorkomen dat uw bureaublad tijdelijk even verdwijnt of een nieuw venster zich opent op uw computer. Dit is geen probleem en het hoort bij het verwijder proces.

Movies Toolbar verwijderen

Na het verwijder van proces van Junkware Removal Tool zal ook deze software een tekstbestand openen met de resultaten. Deze kunt u bekijken, heeft u er vragen over dan kunt u deze vragen kwijt bij het commentaar onderaan deze site.
Geniet van een schone computer zonder de Movies Toolbar!

Auteur

Heeft u een vraag?