Search.conduit.com (Conduit Search) verwijderen


Conduit Search (Conduit Search Toolbar) verwijderenConduit Search is adware, oftewel reclame die gebundeld met gratis software tijdens het installatie proces wordt aangeboden. Deze Conduit Search software wordt tijdens het installatie proces van o.a. software van Cnet, SoftPedia etc aangeboden als handige software om uw browser beleving te verbeteren met de Conduit Search (search.conduit.com) zoekmachine als startpagina. Het is zeer uitgebreide adware die uw browser aanzienlijk zal vertragen. De meeste mensen krijgen Conduit Search zomaar op hen computer, tenminste dat is wat men denkt. In werkelijkheid heeft u het zelf geïnstalleerd door te snel door een installatie proces te klikken. Wij raden u aan om tijdens de installatie van software goed op te letten of er geen gebundelde software wordt aangeboden.
Conduit Search zal zich na installatie koppelen aan Internet Explorer, Google Chrome en Mozilla Firefox als extensie, ook wel een BHO, Browser Helper Object genoemd.

Conduit Search (Conduit Search Toolbar) verwijderen

Conduit Search (Conduit Search Toolbar) verwijderen

Volg de volgende stappen om Conduit Search volledig uit uw browser en computer te verwijderen

Stap 1 : Conduit Search (Conduit Search Toolbar) verwijderen met AdwCleaner

Stap 2 : Conduit Search (Conduit Search Toolbar) en overige bestanden verwijderen met Junkware Removal Tool

Conduit Search (Conduit Search Toolbar) verwijderen met AdwCleaner

Om Conduit Search te verwijderen gaan we gebruik maken van de handige software genaamd AdwCleaner en Junkware Removal Tool. Deze software is volledig gratis en zal uw favoriete browser(s) Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox volledig opschonen en alle adware, popups, toolbars e.d. verwijderen. Zowel AdwCleaner als Junkware Removal Tool werkt op alle Windows versies op 32 bit als 64 bit besturingssystemen. Er wordt in deze instructie geen gebruik gemaakt van enige vorm van betaalde software!

Download AdwCleaner

Start AdwCleaner.exe door met de rechter muisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

Conduit Search (Conduit Search Toolbar) verwijderen

Middels AdwCleaner gaan we nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit kunt u doen door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er aan ongewenste reclame is geinstalleerd tegen uw favoriete browser. Na de scan kunt u doormiddel van het uitvinken van een gevonden item het item uitsluiten van het verwijder proces.

Conduit Search (Conduit Search Toolbar) verwijderen

De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op enige vorm van ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijder proces kunt u de browser(s) nu gaan opschonen door op de knop Clean te drukken.

Conduit Search (Conduit Search Toolbar) verwijderen

Hierna dient u nog een aantal keer op OK te klikken en zal de computer worden herstart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 dient u eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doet u door op CTRL + D te tikken op uw toetsenbord.

Conduit Search (Conduit Search Toolbar) verwijderen met Junkware Removal Tool

Junkware Removal Tool is geweldige gratis software die net AdwCleaner de browser en de computer naloopt op ongewenste software. Echter kijkt Junkware Removal Tool net wat uitgebreider naar processen binnen Windows. Daarom gaan we Junkware Removal Tool inzetten om de eventuele bestanden die nog over zijn en niet gedetecteerd zijn door AdwCleaner ook zoeken en verwijderen. Als u klaar bent met het verwijder proces zal u zien dat uw computer weer werkt als vanouds.

Download Junkware Removal Tool

Start JRT.exe door met de rechter muisknop op JRT.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren

Conduit Search (Conduit Search Toolbar) verwijderen

Junkware Removal Tool zal na een klik op een toets beginnen met het maken van een backup van uw registery en maakt een windows herstelpunt om eventuele problemen later te herstellen. Om daarna te beginnen met het analyseren van uw computer en het verwijderen van ongewenste software. Tijdens dit proces kan het voorkomen dat uw bureaublad tijdelijk even verdwijnt of een nieuw venster zich opent op uw computer. Dit is geen probleem en het hoort bij het verwijder proces.

Conduit Search (Conduit Search Toolbar) verwijderen

Na het verwijder van proces van Junkware Removal Tool zal ook deze software een tekstbestand openen met de resultaten. Deze kunt u bekijken, heeft u er vragen over dan kunt u deze vragen kwijt bij het commentaar onderaan deze site.
Geniet van een schone computer zonder Conduit Search als zoekmachine en zonder de Conduit Toolbar!

Auteur

4 Comments

  1. Phatt
    april 16, 2014
  2. jelle
    mei 7, 2014
  3. Cor
    mei 15, 2014

Heeft u een vraag?